Nincs nagy sztori: ezek voltak itthon. Érdekes amúgy, mert például sose voltam krumplipürés se. Imádok enni, és nem voltam sose finnyás, olyat nem lehetett hallani a számból, hogy "nem szeretem". A krumpli püré esetében azért néha elhagyta a számat, de aztán gyorsan korrigáltam: "ez nem igaz ÍGY. Inkább, ha tehetem, nem eszem meg". Én szeretek rágni. Úgyhogy ezt a hirtelen-pürés felindulást ne is kérdezzétek. :)
Hozzávalók
3 szál fehérrépa, 1 konzerv csiperke gomba (csak sós lében volt, adalékanyag nélkül), szárított petrezselyem, fehér őrölt bors, só, kókuszkrém
Hogyan csináljuk?
- Pucold meg a répákat, karikázd fel és sós vízben főzd puhára, majd szűrd le.
- Fogd az aprítógépet és boríts bele mindent: a szeletelt gombát, a megfőtt fehérrépát, a fűszereket saját ízlésed szerint, és löttyints bele kókuszkrémet. Én mindig két kanyarintásnyival indulok, aztán útközben meglátom, hogy igényli-e még.
- Aprítsd, turmixold össze püré állagúra és már kész is! :)