...ezennel feltettem a zabanap i-jére a pontot...
Almás-fahéjas fagyi
Nem óhajtom sokáig szaporítani a szót, ez egy gyors bejegyzés lesz. Legalább olyan nemes egyszerűséggel osztom ezt neg, mint ahogy elkészítettem, ahogy lefotóztam és ahogy megettem. Íme:
Hozzávalók
1 alma, Cocomas, eritrit, fahéj
Hogyan csináljuk?
- Cocomast felhabosítottam
- Ráreszeltem a megpucolt almát. Fahéjaztam, édesítettem, botmixerrel simára turmixoltam.
- Betoltam a fagyóba.
- 2x kivettem, összekevertem.
- Megszórtam kókuszchips-szel és megettem.
Ez volt az első házi fadzsim! Még egy dolog, amiért nem fogok feltétlenül pénzt kiadni... minek? Mikor ilyen finomat csinálok? :D Ezentúl mindig - főleg most, hogy jön a nyár - lesz itthon lowcarb gyümi a fagyóban, hogy csak előkaphassam és már gyárthassam is. A meggy lesz majd a következő áldozatom... egyik szénhidrátosabb napomon pedig banán+meggy... sőt-sőt-sőt! Hogy még jobban durvuljak: meggyes-mákoooooos!!! Na, elég. Húzás aludni! :)